Interieur advies

Heb je een huis gekocht, of wil je je oude interieur veranderen? Wil je wel eens iets anders maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Heb je het gevoel dat je interieur nog niet helemaal klopt? Of kom je er niet uit met een bepaalde ruimte? Kortom: heb je hulp nodig bij het stylen van je huis? Dan ben je bij Natuurlijk Rosalie aan het juiste adres!

Vraag nu een gratis interieur adviesgesprek aan!

Hoe gaat het in z’n werk?

Vraag een adviesgesprek aan via 038-3333659 of ons contactformulier. We zullen dan je wensen bespreken. We bepalen of de afspraak plaats zal vinden bij ons in de winkel of bij je thuis.

  • Adviesgesprek aan huis; Wij komen langs om de woning te bezichtigen en alle wensen te bespreken. We maken foto’s en notities zodat we in de winkel aan de slag kunnen met het maken van een plan. Zodra wij een plan klaar hebben nodigen we je uit in de winkel om de plannen te bespreken en waar mogelijk zelfs al een opzet te kunnen bekijken van producten.

Minimale besteding bij een adviesgesprek aan huis is € 500,-. Je betaald niet voor de styling en advies, maar puur voor de producten die je uitzoekt.

  • Adviesgesprek in de winkel; We vragen je foto’s en afmetingen mee te nemen van plek waar het om gaat. Samen bekijken we de mogelijkheden en geven we advies en ideeën. We kijken mee hoe we het plaatje compleet kunnen maken, passend bij jullie en jullie interieur. Ter plekke stellen we producten samen zodat je direct resultaat kan zien.

‘ The details are not just details, they make the design’