Workshops

Al bijna 10 jaar lang verzorgen wij workshops en hier gaan we vanaf dit jaar een nieuwe mogelijkheid aan toegeven!

Er zijn 2 mogelijkheden, namelijk:

  • Het volgen van een gezellige workshop in onze winkel. Wij zijn hierbij aanwezig om je te begeleiden en advies te geven.
  • Thuis aan de slag met een door ons samengesteld DIY pakket. Bij het afhalen van het pakket krijg je een ‘how to do’ list. Hierop staat stapsgewijs benoemd hoe het stuk gemaakt kan worden.

Lees hieronder voor meer info!

Workshop in onze winkel:

Gezellig een avond eruit, en ook nog thuis komen met wat heel moois? Je word begeleid waar nodig en ter plekke bekijk je hoe je precies invulling wil geven aan het stuk.

Bij aanmelding maak je een keuze voor stuk A of B. Wij zorgen dat de juiste materialen voor de ondergrond dan klaar liggen.

Decoratie, bloemen en planten zoek je tijdens de avond uit.

Waar:         In onze winkel, Hogehuisstraat 7, te IJsselmuiden

Wanneer:   Dinsdag 25 februari

Tijd:            19:00 uur tot +- 21:30uur.

Kosten:       € 10,- + de materialen die u gebruikt. De kosten zijn incl. gebruik van gereedschappen, drinken en wat lekkers.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Meldt je dan nu aan! Stuur ons een mail met je keuze voor A of B & je gegevens (voor- en achternaam, telefoonnummer, emailadres). Neem je iemand mee? Gezellig! Stuur dan ook de gegevens van deze persoon. Bellen mag natuurlijk ook! 038-3333659.

DIY pakket:

Lijkt het je leuk om het stuk te maken, maar liever lekker thuis op je eigen tijdstip? Of wil je zelf een gezellige avond met vriendinnen organiseren?

Wij bieden DIY pakketten aan. Hierin zitten alle benodigde materialen om het stuk als op foto te maken.

Bij het afhalen van het pakket krijg je een ‘how to do’ list. Hierop staat stapsgewijs benoemd hoe het stuk gemaakt kan worden.

Gereedschap zorg je zelf voor.

Afhaaldatum naar keuze:     Vanaf 20 februari, eerder in overleg

Kosten:                                 Pakket middel € 30,-     l     Pakket groot €37,50

Ga jij zelf aan de slag? Bestel dan één of meerdere pakketten. Stuur ons een mail met je keuze voor A of B, & je gegevens (voor- en achternaam, telefoonnummer).

Bij vragen, bel gerust!

Hartelijke groet,

Roxanne & Daphne

Natuurlijk Rosalie